Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Centurius.pl - Medium/Easy

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy posiedzieć nad grafiką a serwer może od razu lepiej wyglądać...

Nie wiem jaki jest  w środku ale nie mam ochoty oglądać takiej pikselozy..

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Wystarczy posiedzieć nad grafiką a serwer może od razu lepiej wyglądać...

Nie wiem jaki jest  w środku ale nie mam ochoty oglądać takiej pikselozy..

Nie spinaj sie tak kolego bo ci zyla peknie, widze ze posty sobie nabijasz wlasnie to wez omin ten temat, ok? Przyznam jest na broniach malutka , ale ja problemu nie widze bo przeciez poprawic mozna prawda? Staralem sie aby bylo wyrazne wszystko. Puki co mam inny problem.

Do modka :

Prosze o sprawdzenie poniewaz przy edycji tematu jak daje to po pierwsze wyskakuje to :

Nie masz uprawnień aby używać tego rozszerzenia obrazków na forum. Poprawny format to: http://www.domain.com/picture.gif, nie poprawny format to: http://www.domain.com/picture.one.gif

Problem w tym ze w prezentacji nie ma gif. Nastepnie przy podgladzie w edycji tematu praktycznie za kazdym razem jest :

504 Gateway Time-out

nginx

Prosze o sprawdzenie poniewaz nie moge nawet wysrodkowac tematu. Dziekuje

Opublikowano

grafika trochę poniosło... 

Wydaje mi się, że włożono sporo serca w serwer. Dlatego polecam:) 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Tzn no poprawiona bedzie napewno ramka na broniach przed prezentacja glowna. Nie wiem dlaczego ale nie wczytuje kilku grafik podanych w zapowiedzi. Na forum serwera normalnie wczytuje wszystkie bez najmniejszego problemu, wiec ciekawie,ciekawie :/ Pff w dodatku na 10 prob edycji tematu 9 konczy sie niepowodzeniem poniewaz pisze ze gify sa :/ lol

Wybaczcie kochani ale mam nadzieje ze te blady znikna najszybciej jak to tylko mozliwe.

Opublikowano

hool gg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co do serwera, to prezentacja jest ochydna ale serwer wydaje sie byc ciekawy, a zagram.

w tej szalonej prezentacji nie doczytalem sie startu serwera, moglby ktos podac dokladna date?

Opublikowano

co do serwera, to prezentacja jest ochydna ale serwer wydaje sie byc ciekawy, a zagram.

w tej szalonej prezentacji nie doczytalem sie startu serwera, moglby ktos podac dokladna date?

Start 11 lipca ;p

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Niby wszystko ładnie opisane, ale grafika psuje wszystko, Kyuubi w prezentacji metina xD

Poprawcie tą grafę i wtedy zacznijcie działać.

Opublikowano

No , jak dla mnie ładnie się prezentuje  i na pewno zagram , obym się nie zawiodl!

Czemu po zbroji 150 sa zbroje 100? Błąd?

Opublikowano

Powiem tak,

Serwer ciekawy, wgląd M1 ładnie edytowane, nie ma jakiś niepotrzebnych ''pseudo nowosci''

Jedynie mogę sie przyczepić do modeli zbroi :D

Na forum macie tyle łądnych zbroi, a Wy wybraliscie jakieś c**j*we :)

Jakbyście mogli to wymiencie niektre zbroje na jakiś lepsze i serwer bedzie cecy

Czy zagram na serwerze?

Poczekamy, zobaczymy :)

No , jak dla mnie ładnie się prezentuje  i na pewno zagram , obym się nie zawiodl!

one sa chyba do expa

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Grafiki na najwyższym poziomie nie ma, jednak jest kilka rzeczy, które zostały bardzo pomysłowo wykonane.

Uważam, że serwer jest wyjątkowy w pewnym stopniu i warto na nim zagrać :) 

Życzę powodzenia w rozwoju i pozdrawia. 

Opublikowano

Bardzo ciekawie prezentujący się medium/easy :)

Ale grafika mogliście wziąć trzeźwego xD

Stay Trippin.

Opublikowano

Nie spinaj sie tak kolego bo ci zyla peknie, widze ze posty sobie nabijasz wlasnie to wez omin ten temat, ok? Przyznam jest na broniach malutka , ale ja problemu nie widze bo przeciez poprawic mozna prawda? Staralem sie aby bylo wyrazne wszystko. Puki co mam inny problem.

Do modka :

Prosze o sprawdzenie poniewaz przy edycji tematu jak daje to po pierwsze wyskakuje to :

Nie masz uprawnień aby używać tego rozszerzenia obrazków na forum. Poprawny format to: http://www.domain.com/picture.gif, nie poprawny format to: http://www.domain.com/picture.one.gif

Problem w tym ze w prezentacji nie ma gif. Nastepnie przy podgladzie w edycji tematu praktycznie za kazdym razem jest :

504 Gateway Time-out

nginx

Prosze o sprawdzenie poniewaz nie moge nawet wysrodkowac tematu. Dziekuje

puki.. Podziękował.

Opublikowano

W zbrojach nie ma żadnego błędu . Te zbroje na 100 otrzymuje się je z kart bohaterów pokazanych w prezentacji , Każda karta daje inny itemek :)

Bardzo ciekawie prezentujący się medium/easy :)

Ale grafika mogliście wziąć trzeźwego xD

Grafik był trzeźwy , a dlatego są tak duże zdjęcia żeby było wszystko lepiej widoczne to jest tylko zapowiedź serwera a do głównej prezentacji można zrobić korektę wielkości ale naszym zdaniem obecnie jest dobrze ze względu na lepszą widoczność .

Grafiki na najwyższym poziomie nie ma, jednak jest kilka rzeczy, które zostały bardzo pomysłowo wykonane.

Uważam, że serwer jest wyjątkowy w pewnym stopniu i warto na nim zagrać :)

Życzę powodzenia w rozwoju i pozdrawia. 

Serwer jest dla nas wyjątkowy z tego względu że bardzo długo czasu nad nim spędziliśmy , dopracowanie wszystkiego pochłonęło czasu ale efekt zobaczycie po wejściu na serwer . Wiadomo wszystko w prezentacjach jest opisane ale proponuję opinie wyrazić po starcie serwera i zapoznaniu się ze wszystkimi elementami w grze :)

Skoro twierdzisz że jest ochydna ok twoje zdanie . Ale jestem ciekaw czy sam byś lepiej wykonał szczerze mówiąc najlepiej się ocenia innych niż siebie samego :) A widać jak się zapoznałeś z całą prezentacją skoro nawet nie przeczytałeś dokładnie kiedy start serwera . Takie info dla ciebie . Informacje na temat startu serwera znajdziesz na pierwszym img w naszej zapowiedzi . Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Zapowiedź serwera bardzo fajna , wszystko co potrzeba opisane widzę nowości których na żadnym z serwerów nie ma . Godzina i data startu mi pasuje. W 100% zawitam . Powodzenia i Zapraszam innych do zagrania bo serwer godny uwagi chyba najlepsza zapowiedź dotychczas . 

Opublikowano

Zapowiedź serwera bardzo fajna , wszystko co potrzeba opisane widzę nowości których na żadnym z serwerów nie ma . Godzina i data startu mi pasuje. W 100% zawitam . Powodzenia i Zapraszam innych do zagrania bo serwer godny uwagi chyba najlepsza zapowiedź dotychczas . 

My również myślimy że data startu i godzina jest odpowiednia na weekend :) Zapraszamy serdecznie

Opublikowano

Skoro twierdzisz że jest ochydna ok twoje zdanie . Ale jestem ciekaw czy sam byś lepiej wykonał szczerze mówiąc najlepiej się ocenia innych niż siebie samego :) A widać jak się zapoznałeś z całą prezentacją skoro nawet nie przeczytałeś dokładnie kiedy start serwera . Takie info dla ciebie . Informacje na temat startu serwera znajdziesz na pierwszym img w naszej zapowiedzi . Pozdrawiam serdecznie

Grafika musi być na jakimś poziomie, żeby można było dyskutować o kwestiach gustu i upodobania, a jeśli coś jest ohydne to po prostu takie jest. Ale może znajdą się pasjonaci gówna, którym takie coś się spodoba. Ponadto Twoje wypowiedzi są chaotyczne i pozbawione sensu, niektóre są wręcz idiotyczne. Jeśli tak samo będzie prowadzony serwer to nie wróżę mu świetlanej przyszłości. Pozdrawiam.

Opublikowano

Grafika musi być na jakimś poziomie, żeby można było dyskutować o kwestiach gustu i upodobania, a jeśli coś jest ohydne to po prostu takie jest. Ale może znajdą się pasjonaci gówna, którym takie coś się spodoba. Ponadto Twoje wypowiedzi są chaotyczne i pozbawione sensu, niektóre są wręcz idiotyczne. Jeśli tak samo będzie prowadzony serwer to nie wróżę mu świetlanej przyszłości. Pozdrawiam.

Nie będę wszczynał żadnych wymian zdań . Po prostu takie komentarze będę ignorował bo szkoda mi czasu na takich ludzi jak ty . Pozdrawiam

Opublikowano

Nie zagram, jeden wielki kicz. Jak osoba która to robiła może nazywać się grafikiem? Zlepki obrazków z google grafiki, napisy z painta i tym podobne.

Opublikowano

Serwer  miodzio dawno tak rozbudowanego serwera nie widzialem ~ !~

Już się nie mogę doczekać startu :D żeby zobaczyć jak to będzie wyglądać w grze . Polecam  a ludziom którym się zapowiedź nie podoba niech poczekają na start i dopiero ocenią wkład pracy może wtedy docenia :) . Wszyscy czekamy cierpliwie do startu. Powodzenia

Opublikowano

No kochani , powiem po raz kolejny ze ramka na bronie przestrzelona faktycznie , ale bedzie poprawione. Mam jednak mala prosbe do was, prosze wypowiadajcie sie z kultura osobista. Stwierdzenia typu gowno itd to modne w przedszkolu sa. Przeciez nikt na sile nie ciagnie was do serwera, nie podoba sie wam serwer,grafika. Wiec po co komentowac ? Po prostu nie graj. Chyba tyle. Ja robilem grafike i chcialem aby miejsce dostepne w szerokosci bylo wykorzystane w 100%. Naprawde nie macie powodow do spinki poniewaz bledy rzecza ludzka kochani, zawsze mozna poprawic to co sie zepsulo, zwlaszcza w grafice.Ramki na bronie beda poprawione na 100% i chyba jedna ramka z wierzchowcami. Dziekujue, tyle:)

PS. WIdzialem gorsze prezentacje na mpc i problemu nie bylo, wiec.

Opublikowano

Hehe ja również widziałem dużo gorsze i tam nie było takich spinek jak tutaj :) A może poczuli smak konkurencji ? Ja życzę wam powodzenia i mam nadzieję że spędzę tam miłe chwile :D

Opublikowano

Nie chcę hejtować ani nic, administracji nie znam ale mogę serwer polecić, powodzenia na starcie.

Mogę zapytać czy to są pliki dawnego Venetica.eu, bo prezentacja taka sama + filmiki z serwera?

Pozdrawiam Jarwis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...